Saturday, 19 April 2014

Logo Pusrapi


بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PUSRAPI LOGOMisi PUSRAPI
Memartabatkan Kaedah Pengubatan & Penterapian mengikut kaedah Kitabullah & Sunnahtullah yang dibawakan oleh Doktor Terbaik Islam iaitu Nabi Muhammad S.A.W beserta pengunaan ayat-ayat Al-Quran dalam ilmu perubatan setanding dengan perubatan moden.

Visi PUSRAPI

  1. Untuk menjadi perintis (pioneer) kepada perubatan alternatif di Malaysia menggunakan kaedah Pengubatan & Keterapian Islam beserta mukjizat Al-Quran untuk merawat pelbagai jenis penyakit baik fizikal, rohani dan akhlak.
  2. Untuk mempromosikan kaedah Pengubatan & Keterapian Islam dalam perubatan Al-Quran sebagai alternatif atau melengkapi (complement) perubatan moden bukan hanya di Malaysia tetapi juga secara global kepada umat Islam lain di seluruh dunia.
  3. Untuk menjadi pusat kajian terulung di dalam mengenal pasti ayat-ayat baru di dalam Al-Quran untuk penawar kepada penyakit "terminal" terutamanya kanser dan serta penyakit yang tidak mempunyai harapan untuk sembuh.
  4. Untuk tujuan dakwah dan mendidik (re-educate) ummah tentang mukjizat Al-Quran dan kuasa penyembuhannya.
  5. Untuk menyediakan perubatan dan rawatan secara Islam dengan mewujudkan persekitaran yang menitikberatkan ajaran dan asas-asas Islam dalam kehidupan seharian di samping mendekatkan diri kita kepada Allah taala.
  6. Untuk menjadi organisasi yang "self-dependant" dan "self-sustaining" yang beroperasi dengan menghasilkan sumber pendapatan sendiri untuk menampung kos operasi harian selain menyumbang bantuan kepada badan-badan kebajikan.
  7. Untuk mengembalikan zaman kegemilangan perubatan Islam sepertimana zaman permulaan Islam yang mempraktikkan pengamalan perubatan melalui Al-Quran (Quranic Medicine).

Kepada yang ingin mencuba keberkesanan Produk Pusrapi @ mendapatkan rawatan bolehlah hubungi kami untuk tempahan@temujanji: 


Ustazah Siti 019-449 9929 
Ustazah Husna 019-496 6316
Ustazah Wahida 012- 552 0195
Ustaz Syamizam 019-5896783 
Ustazah Min (017-426 6908)
Pn. Nor Aniza (012-319 2542)

No comments:

Post a Comment